Σας ενημερώνουμε ότι η εταιρεία μας διαθέτει τα προϊόντα Benders χονδρικώς και αποκλειστικά σε εμπόρους δομικών υλικών.

Συνεργάτες μας υπάρχουν σε όλη την Ελλάδα, οι οποίοι μπορούν εξυπηρετήσουν τον καταναλωτή, διαθέτοντας παράλληλα τον εξοπλισμό τους για μια γρήγορη και αποτελεσματική εξυπηρέτηση. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας ή τηλεφωνικώς και το προσωπικό της εταιρείας μας θα σας υποδείξει το σημείο (ή τα σημεία) πώλησης των προϊόντων, στην περιοχή που σας ενδιαφέρει.

 


Συχνά ερωτήματα για τα κεραμίδια Benders

Επιλέξτε οποιοδήποτε από τα παρακάτω ερωτήματα για να δείτε την απάντηση.

 

Με την αγορά των κεραμιδιών Benders, μου παρέχεται κάποια εγγύηση;
Με την αγορά των προϊόντων Benders, παρέχεται γραπτή εγγύηση που διαρκεί 30 χρόνια.
Από τι με καλύπτει η συγκεκριμένη εγγύηση;
Η συγκεκριμένη εγγύηση, καλύπτει το καταναλωτή από την φθορά του προϊόντος λόγω των καιρικών συνθηκών. Δηλαδή, το κεραμίδι δεν θα απορροφήσει νερό, δεν θα μαυρίσει ποτέ, διατηρώντας το αρχικό του χρώμα και φυσικά σε καμιά περίπτωση δεν θα σπάσει από τον πάγο, λόγω του φαινομένου της συστολής-διαστολής. Τοποθετείται ακόμη και σε θερμοκρασίες -50ο C.
Σε πόσα χρώματα διατίθεται; Το χρώμα τους είναι επιφανειακό ή ολόσωμο;
Επί του παρόντος διατίθεται σε 14 χρώματα. Το χρώμα τους είναι φυσικά διπλής επίστρωσης και ολόσωμο. Εκτός από την αισθητική που προσφέρει το χρώμα, αποτελεί ταυτόχρονα μια ασπίδα προστασίας στο κεραμίδι και παράλληλα το αδιαβροχοποιεί, προσφέροντας απολύτως μηδενική διαπερατότητα.
Πώς ξέρω ότι το κεραμίδι θα αντέξει για 30 χρόνια, όπως αναγράφεται στην εγγύηση;
Η εταιρεία Benders παράγει το κεραμίδι στην Σουηδία για πάνω από 50 χρόνια. Το γεγονός αυτό δεν αφήνει περιθώρια υποψίας. Ουδέποτε παρατηρήθηκαν μέσα στα 50 χρόνια λειτουργίας, φθορές στην μάζα και στο χρώμα του κεραμιδιού. Εκτός αυτού, το κεραμίδι υπόκειται σε αρκετές δοκιμασίες πριν διατεθεί στην αγορά σε ειδικά εργαστήρια. Ας μην ξεχνάμε βέβαια ότι οι κλιματολογικές συνθήκες στην Σουηδία είναι πολύ χειρότερες από της Ελλάδας και συνεπώς το κεραμίδι έχει δοκιμαστεί με το παραπάνω επιδεικνύοντας άριστα αποτελέσματα.
Υπάρχει κάποια πρόσμιξη κατά την παραγωγή, που ενδεχομένως να χαρακτηριστεί ως επιβλαβής ουσία για την ανθρώπινη υγεία;
Το κεραμίδι Benders κατασκευάζεται με αργιλόχωμα, νερό, μικρή ποσότητα τσιμέντου και το χρώμα του. Κανένα από τα συστατικά του δεν εμπνέει ανησυχία και το χρώμα του είναι οικολογικό.
Ακολουθούνται κάποιες συγκεκριμένες προδιαγραφές κατά την παραγωγή του;
Το κεραμίδι Benders παράγεται αυστηρά και υπό την επίβλεψη Σουηδών τεχνικών παραγωγής, σύμφωνα με τις προδιαγραφές ΕΝ490/491. Το σύστημα ποιότητας ISO 9001:2000 επίσης πιστοποιεί το αυστηρό των προδιαγραφών.
Σχετικά με την τοποθέτησή του, υπάρχει κάποιος περιορισμός; Η εφαρμογή του;
Κάθε κεραμίδι, παράγεται και ωριμάζει σε ειδικούς θαλάμους ωρίμανσης μαζί με το καλούπι του. Στρεβλώσεις λοιπόν στην μάζα είναι αδύνατο να παρατηρηθούν και το γεγονός αυτό επιτρέπει την τέλεια εφαρμογή των κεραμιδιών. Δυσκολίες στην τοποθέτηση δεν υπάρχουν και είναι το μοναδικό κεραμίδι που μπορεί να τοποθετηθεί σε κλίσεις μικρότερες και συγκεκριμένα 14ο ή 25% χωρίς κανένα πρόβλημα, αρκεί να ακολουθηθούν οι οδηγίες τοποθέτησης όπως ακριβώς περιγράφονται στο έντυπο της εταιρείας.
Πώς θα τα προμηθευτώ;
Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά ή μέσω της ειδικής ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που παρέχεται από την ιστοσελίδα μας. Εμείς με την σειρά μας θα σας προτείνουμε τους συνεργάτες μας οι οποίοι θα σας διαθέσουν τα προϊόντα μας και θα σας ενημερώσουν για την παράδοσή τους στον χώρο σας, όπως και για την τιμή τους.
Αν αποφασίσω να προμηθευτώ τα προϊόντα Benders, ποιος είναι αρμόδιος να μου δώσει την γραπτή εγγύηση;
Με την αγορά των κεραμιδιών από κάποιον συνεργάτη της περιοχής σας, θα λάβετε από τον ίδιο το έντυπο της εγγύησης σφραγισμένο από το εργοστάσιο. Ο έμπορος απλώς θα συμπληρώσει τα στοιχεία σας πάνω στην φόρμα.
Εταιρεία | Προιόντα | Σημεία Υπεροχής | Υπηρεσίες - Διάθεση | Επικοινωνία
Σχεδιασμός και κατασκευή ιστοσελίδων: isotopon